Új karácsonyi honlap indul

Szeretjük a karácsonyt! Nem csak Magyarországon, de a világban nagyon sok helyen ünneplik. Ez a keresztények második legnagyobb ünnepe a húsvét után, de a nem hívők között is az egyik legfontosabb ünnep. Karácsony a szeretet, a család ünnepe, és általában együtt jár a nagy lakomákkal, a karácsonyi ételekkel is összeköthető: akár a böjt (vannak, akik adventban is böjtölnek) végeként, akár csak úgy. Arról nem beszélve, hogy a karácsonyi fények, a csillogás és az ajándékok rengeteg gyerek arcára csalnak mosolyt minden évben.

Az új karácsonyi weboldal: karacsony.blog

Ezért is indítottuk el új projektünket, a karacsony.blog weboldalt. Ezen a honlapon egyetlen dologról szól minden: a karácsonyról.

A karácsonyi recepteken túl – a Kemény tojáson is megszokott minőségben: fényképekkel és pontos mennyiségekkel – már indulásnál rengeteg információt találsz itt a karácsonyról, a szokásokról, na és ezen kívül egy szuper karácsonyi vers gyűjteményt!

karacsony.blog
karacsony.blog honlap

Te is szereted a karácsonyt?

Ha igen, akkor nézd meg az új honlapunkat! Készíts magadnak karácsonyi ételeket, ismerd meg a karácsonyi szokásokat, karácsonyi verseket, idézeteket, karácsonyi képeket!

Tovább a karácsony honlapra »

“Új karácsonyi honlap indul” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Nekem nagyon tetszik és már most sok mindent felfogok használni az oldalról. Igazi Karácsonyi ötletek.
    Köszönöm nektek…
    Olinka

    Válasz

Szólj hozzá!