Rólam

Szilágyi Balázs

Üdv kedves olvasó!

Szilágyi Balázsnak hívnak. Műkedvelő szakács, három gyermekes apuka és férj vagyok. Vagyis: sohasem tanultam főzni, de szeretek, és teszem is gyakran a családom örömére.

A Rántott hús wokban blogommal kezdtem az interneten recepteket publikálni, aminek hamar nagy sikere lett.

Mivel az a honlap csak külföldi ételeket mutat be a magyar háziasszonyoknak, ezért elhatároztam, hogy két új projektbe is belekezdek. Spicy Goulash (magyarul: fűszeres gulyás) honlapom a hagyományos magyar recepteket mutatja be angolul a nagyvilágnak. Amit most olvasol, a Kemény Tojás pedig minden magyar háziasszonynak, azaz neked szeretne segíteni jobban érezni magát a konyhában.

Hogyan?

A kemény tojás egy egyszerűen elkészíthető étel szimbóluma, amit „mindenki” meg tud csinálni. Mégis, ha megkérdeznéd az embereket, talán a többség nem tudná megmondani, pontosan hogyan is kell a tojást főzi. Sőt, talán soha életében nem is főzött tojást.

Vagyis az alábbi célokat szeretném elérni ezzel a honlappal:

  • Legyen egy olyan forrás, ahol mindenki számára érthető és elérhető módon mutatok be recepteket, konyhai trükköket. Ami alapján valóban a kemény tojás egyszerűségéhez fogható lesz a főzés.
  • Segítsek neked kitalálni, hogy hol a helyed a konyhában. Vagyis ne azért főzz, mert elvárják tőled, vagy mert azt hiszed, hogy elvárják. Ha akarsz vagy szeretsz, akkor tanulj meg főzni és főzz! Ha nem akarsz vagy nem szeretsz, akkor ebből se csinálj problémát!

Üzemeltető

A Kemény Tojás honlap üzemeltetője a Flizor Média Kft. Ez amúgy az én cégem, én képviselem, csak a jogi miheztartás kedvéért írtam ide ki.

2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60.

Adószám: 12886630-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-187161. Bejegyezte: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság.

Kamarai tagság: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Tárhelyszolgáltató: BC.HU Informatikai Kft., 1155 Budapest, Wysocki u. 3., Telefon: +36-20-220-4000, Email: kapcsolat@bc.hu

Kapcsolat

Ha a bloggal, recepttel kapcsolatban véleményed van, vagy csak tetszik, nyugodtan írd meg a hozzászólások között. Én is és a többi olvasó is szívesen vesszük. 🙂

További elérhetőségek

Postacím: 2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60.

Telefon: +3620 359 9691

Email: rantotthuswokban@bmintbalazs.com

Sok sikert a konyhában, élj egészségesen és érezd jól magad!

“Rólam” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!