Szabályok

Van néhány szabály, amit a Kemény Tojás weboldalra feltett minden recept esetében betartok. Ezek a szabályok már beváltak a Rántott hús wokban gasztroblogomban, és garantálják azt, hogy minden itt található recept valóban kipróbált, általad is elkészíthető legyen.

  1. Csak olyan ételről írok (a recept kategóriában), amit megcsináltam, és nekem és legalább még egy embernek ízlett.
  2. Minden étel legyen elkészíthető egy átlagos magyar háztartásban, beleértve az alapanyagokat is. Persze lehet, hogy néhány alapanyag nem kapható a sarki közértben, és egy kicsit messzebb kell hozzá menned, hogy beszerezd, vagy hogy kell hozzá egy wok. De mindez ne jelentsen megoldhatatlan anyagi vagy beszerzési akadályt annak, aki egy kicsit is szeret főzni.
  3. Nem teszek be alapanyagot, bármilyen egyéb terméket, szolgáltatást vagy akár ételt azért, mert pénzt kapok cserébe. Ha bárki bármikor hirdetni szeretne a blogon, azt megteheti (sőt, a Google hirdetéseket már az elején elindítom – valamiből fenn is kell tartani), de az olvasónak minden esetben egyértelműen meg kell tudnia különböztetni, hogy mi az, ami pénzért van ott, és mi az ami azért, mert én ajánlom.
  4. Az elkészített ételeket ábrázoló fényképek (a recept kategóriában) a sajátjaim legyenek, az általam megfőzött ételekről.

“Szabályok” bejegyzéshez 4 hozzászólás

    • Kedves Tünde! Ez egy nyomtatható oldal, amit küldtél, nálam teljesen jól működik.

    • Kedves Rita! Kérlek keress meg a kapcsolatnál megadott elérhetőségen a részletekkel!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.