Mézeskalács máz

Mézeskalács minden mennyiségben!

Szeretjük a mézeskalácsot! Nem csak mi, magyarok, de a világban nagyon sok népnek hozzánk hasonlóan megvan a maga kedvenc mézeskalács változata vagy mézeskalács receptje.

Nem telik el úgy karácsony, vagy hideg téli hónapok, hogy az ember ne érezné legalább egyszer a mézsekalács fűzerek kellemes, már-már önmagában is melengedtő illatát.

Legyen szó az illatról, az ízről, a formáról, vagy akár csak a mézeskalács készítésével és díszítésévvel járó kellemes “pepecselgetésről”, szeretjük a mézeskalácsot.

Az új mézeskalács weboldal: Mezeskalacs.info

Ezért is indítottuk el új projektünket, a mezeskalacs.info weboldalt. Ezen a honlapon egyetlen dologról szól minden: a mézeskalácsról.

A mézeskalács recepteken túl már indulásnál Páll Imola prezentációjában megtalálhatjátok a mézeskalács házikó készítésének leírását – a Kemény tojáson is megszokott minőségben: fényképekkel és pontos mennyiségekkel. Sőt! Az Imola által használt mézeskalács házikó sablon is teljesen ingyenesen, pdf formátumban letölthető!

mezeskalacs.info screenshot 20151014

Mezeskalacs.info honlap

Te is szereted a mézeskalácsot?

Ha igen, akkor néz meg az új honlapunkat! Készíts magadnak mézeskalácsot, akár külföldi receptek alapján is, díszítsd, ízesítsd kedvedre!

Tovább a mézeskalács honlapra»

Mézeskalács házikó

Mézeskalács házikó. Fotó: Páll Imola

Print Friendly, PDF & Email

Nézd meg ezeket a recepteket is!

2 Responses to Mézeskalács minden mennyiségben!

 1. Erzsi 2016. december 2. at 11:07 #

  Szia Balázs,

  az elkészült tésztát szabad mélyhűtőben lefagyasztani, ha azonnal nem akarom megsütni?
  Köszi Erzsi

  • Szilágyi Balázs 2016. december 6. at 14:59 #

   Szia Erzsi!

   Igen, szerintem ezt fagyaszthatod.

Vélemény, hozzászólás?